четвер, 24 березня 2022 р.

Казковий дивокрай Марії Дем’янюк

Як відомо, будь-яка книга починається з письменника. Його фантазія змушує нас радіти, сумувати, мріяти, думати, творити. Дуже добре, коли є можливість зустрітися з письменником і ось 24 березня працівниці бібліотеки-філії №2, організували таку онлайн зустріч учнів 4-А класу НВК №4 з неймовірною дитячою письменницею, нашою землячкою і просто доброю, щирою, чуйною людиною Марією Дем’янюк. Захід відбувся в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання.

Під час зустрічі було і спілкування з письменницею, і презентація збірок казок та віршів «Марійчині казки», «Небесна чудасія», «Гомінка стежинка» та «Джерельце доброти».

Діти із захопленням та з величезним задоволенням слухали казки, які читала сама авторка і поринули у казковий дивокрай Марії Дем’янюк.

Школярі також підготувалися до зустрічі з письменницею та декламували її вірші.

Юним слухачам сподобалися чудові твори автора, адже написані вони саме для них.

На завершення заходу усі переглянули відеоролик на казку Марії Дем’янюк «Як Василина сон шукала», що підготували працівниці бібліотеки.

А щоб прочитати книги Марії Дем’янюк, приходьте до бібліотеки-філії №2, на вас чекають справжні й вигадані історії, захоплюючі сюжети та незабутні пригоди!





Немає коментарів:

Дописати коментар