середа, 29 вересня 2021 р.

Фруктово-овочевий скарб

Генеральна Асамблея ООН проголосила 2021 рік Міжнародним роком овочів та фруктів, наголошуючи на важливість їх вживання, продовольчої безпеки та здоров’я.
Овочі та фрукти – важливе джерело вітамінів, без яких неможливе життя людини.
Фахівцями бібліотеки-філії №2 організовано гурман клас «Фруктово-овочевий скарб», головною метою якого широке інформування користувачів з даної тематики.
На книжковій експозиції представлено видання як про корисні властивості овочів та фруктів, здорове харчування так і про те, як виростити їх на присадибній ділянці.
Журнал «Дім, сад, город»
Кожен номер видання містить інформацію про сучасні технології вирощування овочевих і плодово-ягідних культур, новини від світових селекційних центрів, інститутів і компаній. Також в журналі ви знайдете практичні поради з будівництва та ефективному використанню теплиць і парників, технології зберігання і перероблення овочів і фруктів, рекомендації по вибору садового і городнього інвентарю та багато іншої корисної інформації.
Овочі і фрукти завжди займали почесне місце на столах українців. Які ж страви можна з них приготувати? Про це нам розповість книга «Українська стародавня кухня», де є безліч рецептів страв, які можна приготувати і в свята, і в будні.
Книжка «Українська стародавня кухня»
Шановні друзі!
Якщо ви хочете більше дізнатися про користь овочів та фруктів, про здорове харчування та багато цікавого з історії садівництва та городництва – завітайте до нашої бібліотеки.
Ми чекаємо на Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар