субота, 23 лютого 2019 р.

«Книгоманія» у бібліотеці-філії №2

Книги із давніх часів були джерелом мудрості. І хоча зараз ми живемо у світі, де щоб дізнатися будь-яку інформацію, широко використовується Інтернет, та все ж книги не втратили своєї актуальності й донині. І доказом цього є конкурс «Книгоманія», І-й етап якого відбувся 22 лютого у бібліотеці-філії №2. На відзначення читачів семикласників у номінації «Суперчитач бібліотеки-філії №2».
На книжкове свято зібралися ті, хто любить книгу, багато читає і може презентувати свою улюблену книжку ровесникам.
Це не просто читаючі діти, а майже всі вони відвідують і гуртки різноманітні, і спортивні секції, і музичні школи.
Готуючись до участі в конкурсі, учні поставились з великою відповідальністю та достойно змагалися за перемогу, тому що у них з’явилася мрія відвідати місто Львів.
Справжня боротьба розпочалася під час презентації своїх улюблених книжок, їх героїв. Діти поринули у подорож сторінками своїх улюблених книг.
Окрім цього журі оцінювали спеціально підготовлені щоденники читача, в яких конкурсанти описували свої літературні смаки.

Діти вразили журі конкурсу не тільки яскравими презентаціями книг, але й загальною ерудованістю у конкурсі «Літературні тести» та цікавими літературними смаками.

Одне з завдань було сформулювати свою думку «Чим є книга для вас». І ось тут учасники проявили свій погляд і глибоке мислення. «Я не буду писати, що книга – це весь світ, адже я вважаю що книга це – частина світу, яку ми ще повністю не розпізнали і не дізналися. Книга, як людина – має свої недоліки і помиляється, не завжди права, неповторима. Вона, як і людина є особистістю, яку не можна повторити точно. Завдяки книзі ми навчилися вільно і швидко розмовляти і розуміти те, що інші не зможуть зрозуміти. Книга – це життя…», – висловилась переможниця конкурсу Вікторія Шачковська.
Вікторія – це перемога і вона це довела. Так, учениця 7-Г класу НВК №4, Шачковська Вікторія отримала сертифікат «Суперчитач бібліотеки-філії №2» та візьме участь у наступному етапі і побореться за звання «Суперчитач мікрорайону Виставка».
Ми щиро її вітаємо і бажаємо перемоги і успіху в майбутньому випробуванні і сподіваємося, що і надалі Віка зможе повторити свій успіх. Ти найкраща!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар