пʼятниця, 12 травня 2023 р.

Майстер-клас «Подарунок рідній нені»

У травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли гріє лагідне сонечко, кружляє грайливий вітерець, чути дзвінкий пташиний спів і все навкруги буяє яскравими барвами – відзначається одне з найзворушливіших свят – День Матері. В Україні його традиційно святкують в другу неділю травня. 2023 року ця важлива дата припадає на 14 травня.

У цей день заведено вітати всіх матерів, подякувати, підтримати найріднішу людину – маму. Матусям дарують квіти, цукерки, присвячують вірші чи пісні. А одним із найпопулярніших подарунків ненці – це листівка, виготовлена своїми руками.

Отож, напередодні свята працівниці бібліотеки-філії №2 провели для учнів 3-В класу ЗОШ №22 ім. Олега Ольжича майстер-клас «Подарунок рідній нені». Перейшовши до практики, усі захопилися виготовленням вітальної листівки, покладаючись на свою фантазію.

В неї малеча намагалася вкласти всю свою любов та вдячність найріднішій людині. Діти старанно вирізали, клеїли, підібрали ніжні слова привітання для оформлення листівки.

Кожному з учасників майстер-класу цей день приніс багато вражень, адже результатом стала власноруч виготовлена листівка – нестандартна і оригінальна, яку вони подарують найріднішій людини – Матусі .

«Що може бути ціннішим для матері, як щирі дитячі обійми та подарунок зроблений власними умілими рученятами», – висловили свою думку організатори майстер-класу.

Вітаємо всіх матусь з прийдешнім святом!


Немає коментарів:

Дописати коментар