четвер, 9 червня 2022 р.

Веселе літечко прийшло, розваги дітям принесло

Нарешті літо! Найулюбленіша пора дітей, час прийти до книгозбірні і яскраво та пізнавально провести своє дозвілля. І ось 8 червня юні користувачі бібліотеки та діти, які вимушено проживають у нашому місті відправилися на піратському кораблі на пошуки скарбів та цікавих пригод. Хлопчики та дівчатка взяли участь в ігротусовці «Веселе літечко прийшло, розваги дітям принесло», яку організували для них працівниці бібліотеки-філії №2. Вже традицією стало влітку проводити з юними читайликами розваги на свіжому повітрі.

Програма була дуже насичена! 

Діти активно розгадували морські загадки.

Конкурс « Піратська вікторина»

Пірати, морські герої повинні бути сильними і сміливими, тому зараз перевіримо, наскільки ви підготовлені до морських пригод.

Конкурс «Лікар»

Потрібно було швидко надати першу медичну допомогу.

Конкурс «Танці на палубі»

Пірати дуже веселий народ, вони люблять і читати, і танцювати. Під запальну музику учасники заходу влаштували справжні «Танці на палубі». І порадували усіх веселим танцем, сміху було багато та чути далеко. 

Імпровізація пісні, під музичний супровід читачки бібліотеки Мальвіни Сметани, «Ой у лузі червона калина», співали усі і діти і батьки

Улюблена гра дітвори «Ловись рибко, велика та маленька»

Атр-майданчик «Острів мрій». Діти малюють свої мрії.

Захід пройшов весело і цікаво, викликав бурю емоцій і захоплень. Творчі ігри, веселі руханки принесли чимало задоволення малечі.

Після усіх завдань на учасників чекав омріяний приз, який був схований у скрині скарбів.

До ігротусовки бібліотекарки оформили також локацію в піратському стилі «Морські пригоди», яка познайомила дітвору з пригодницькою літературою. Виставку прикрашають кораблі, мушлі, мешканці морів та океанів.

Найсміливіша, найвідважніша, найспритніша команда піратів бібліотеки-філії №2

Веселих вам канікул разом з бібліотекою. І до нових зустрічей!





 


Немає коментарів:

Дописати коментар