середа, 2 червня 2021 р.

Навколо світу без квитків

Літо – пора мандрівок. Подорожувати можна по різному, хтось любе подорожувати потягом, хтось – літаком, хтось мандрує автомобілем, а дехто взагалі полюбляє ходити пішки. Та ще можна мандрувати читаючи.

І ось 1 червня для учнів 3-А класу НВК №4 працівниці бібліотеки-філії №2 підготували незвичайну подорож, діти відправилися в морський круїз по Книжковому океану.

       Під час якого третьокласники завітали у гості до Бабусі-Загадусі на «Галявину загадок», де вони відгадували загадки.

На зупинці «Казковий вернісаж», хлопчики та дівчатка проявили себе як справжні казкознавчики.

Яка казка без чарівних слів, і ось на зупинці «Чарівні слова і заклинання», учасники заходу згадували, героїв, які їх говорили.

Наступною зупинкою літературного корабля стала «Портретна галерея», діти повині були впізнати літературного героя за його словесним портретом.

На «Острові Книжкових Джунглів» живуть казкові герої. Дітвора залюбки вгадували назву казки і її автора, послухавши казковий уривок.

Рушаємо на Півострів «Нерозгадані таємниці», там хлопчики та дівчатка намагалися зобразити улюбених казкових героїв за допомогою міміки та жестів так, щоб інші змогли їх вгадати.

Подорож закінчилась, наш літературний корабель здійснив кругосвітню мандрівку «Навколо світу без квитків». Третьокласники побували в дивовижній літературній країні. Поринули в чарівний казковий світ з його пригодами і перетвореннями, таємницями, загадками.

Всі учасники змогли гідно себе проявити і показати знання з літературних творів.

До уваги дітей представлена книжкова виставка «З якої ми казки», де зібрані українські казки та народів світу.




Немає коментарів:

Дописати коментар