субота, 23 березня 2019 р.

Поетичний перфоманс «Вірш наче колос з часом достигає»

Щороку у березні світ відзначає Всесвітній день поезії, а чи задумувались ви звідки в душі людини народжуються геніальні вірші? Від чого з’являється дивовижний дар, який спонукає звичайні слова звучати по-новому, від яких сильніше б’ється серце і захоплює подих?
Поетичне слово містить у собі якусь незриму і водночас велику силу. Воно народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба і наче колос з часом достигає.
21 березня працівники бібліотеки-філії №2 завітали до геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці, щоб розповісти підопічним закладу про значення поезії в житті людини та ознайомити їх з сучасними поетами нашого краю. До кожного із них по-різному приходить натхнення творити поезію і у кожного є своя Муза, яка їх надихає.
На захід також завітала чудова жінка-поетеса Неоніла Яніцька, відповідальний секретар Хмельницької обласної організації НСЖУ та член НСПУ і присутні поетичного перфомансу поринули у світ прекрасної, чарівної поезії Неоніли Олександрівни.


«Поезія поєднала і зігріла серця підопічних і влаштувала їм свято душі», – поділилася думкою Тамара Попик, культмасовий працівник геріатричного пансіонату.

Немає коментарів:

Дописати коментар